Silifke

Birbirinden harika mekanlarıyla aşk Silifke’de

Çekimimizin ilk durağı Silifke kayalıkları; Akdeniz’in hırçın dalgalarının oluşturduğu kayalıklarda muhteşem bir güne merhaba diyoruz. Bu bölgede özellikle drone çekimlerimiz izleyenleri büyülüyor. Akdeniz’in lacivert dalgaları, yanımızdan geçen gemiler, gizemli mağara çekimlerimiz ile eğlenceli harika bir çekime merhaba diyoruz.

“Bu sıcakta nasıl olacak bu iş” sözlerini duyar gibiyiz, hiç merak etmeyin Silifke’nin en sıcak saatlerinde ikinci durağımız olan palmiye ormanındayız. Gökyüzümüz adeta kapalı hem sıcak, bunaltıcı güneşten uzak hem de doğa ile iç içeyiz. Turuncu zemin ve yemyeşil palmiyelerin muhteşem tonları albüm ve klibimize renk katacaktır. Palmiye ağaçları birbirlerine çok yakın olduğu için tarlatansız sade bir gelinlik veya o güne özel zarif bir kıyafet sizlere rahat bir çekim günü sunacaktır.

Peki sahilde gün batımı olmadan Silifke’nin tadımı çıkar? Dedik ve üçüncü durağımız Lagün gölü olan Dalyan’a geçiyoruz. Kum, deniz ve güneşin muhteşem buluşması olan Dalyan’da doğal pozlar yakalamak için tüm enerjimizi sizlere adıyoruz. Eski tahta iskelemizde günü birlikte batırıyoruz. Birbirinden güzel siluet çekimlerimiz albümlerinize ayrı bir hava katıyor. Sahilde daha rahat bir kıyafet ve babet, sandalet tarzı ayakkabılar sizlere kolaylık sağlayacaktır.

Tüm güzellikler biter geriye sadece aşkınız ve aşkınıza şahit fotoğraflarınız kalır.