Evlilik Çanları Kimin İçin Çalıyor?

Evlilik Çanları Kimin İçin Çalıyor?

Evlilik; bunun hayalini kurmak.

Kış ayları genelde araştırmakla ve planlarla geçer. Düğün gününü planlamak, organizasyon firmaları ile görüşmek, oturma planları, pasta seçimi, gelinlik-damatlık modelleri, kına gecesi, balayı rotaları ve tabi ki vazgeçilmez fotoğraf + video hikayeleri ile o özel gününüzü unutulmaz yapmak. İşte tam burada konuya biz dahil oluyoruz.

Sıradanlığa hayır diyor, kısıtlamaları kaldırıyoruz.

Son yıllarda vazgeçilmez olan sinematik kısa filmler; kına gecelerinde ve düğün günü ilk danstan önce misafirlerinizi büyülemek için düğün gününden önce özenle hazırlanan projelerdir.

Tanıştığımız tüm çiftlerimize; onları yansıtacak ve keyif alacakları bir gün planlıyoruz.

Sıradanlıktan sıkıldık o yüzden sizlere; yüzlerce çiftin aşkına şahitlik eden İstanbul, yemyeşil ve büyüleyici Trabzon-Rize yayları, rengarenk balonlarla Kapadokya,  buram buram lavantalar içinde, masmavi Salda Göl’ünde veya Dicle-Fırat nehirleri arasında yer alan Mardin’de yani uçsuz bucaksız mekanlarda sizleri yansıtacak müzik, kıyafet, aksesuar, mekan seçimleriyle unutulmaz bir gün yaşatmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte sizlerle harika planlar hazırlıyoruz.

Gelelim aylarca hazırlandığınız, planlar yaptığınız muhteşem düğün gününüze.

Kuaför hazırlıkları, gelin alma, düğün salonunda özenle hazırlanan masa detayları, “sonsuza dek evet” kelimelerini, unutulmaz ilk dans, pasta kesimi ve tabi ki muhteşem bir gece eğlencesi. Siz o gün eğlenirken etrafınızda olup biten tüm güzellikleri, ilerleyen günlerde hatırlamanız için ölümsüzleştiriyor olacağız.

Kısıtlamaları kaldırıyoruz dedik ve sizler için günümüz teknolojisinin bizlere verdiği ilham ve güç ile harika bir mobil uygulama hazırladık. Mobil uygulamamızı App Store ve Google Play aracılığıyla kolaylıkla indirebilirsiniz. Uygulamamız sayesinde çekimlerimizi inceleyebilir ve online randevu alabilirsiniz. Çekimlerini yaptığımız çiftlerimize evlerinde ki albümle kısıtlı kalmayacağı ve kendilerine özel giriş seçenekleriyle muhteşem bir “sanal albüm” sunuyoruz.

Özetle evlilik çanları sizin için çalıyor. Belki de o büyük güne dair detayları tasarlamaya çoktan başladınız. Biz de Brox Wedding ekibi olarak aşkınıza şahit olmak ve o unutulmaz günlerde yanınızda bulunmaktan onur duyarız. Sizlerle tanışmak için can atıyoruz. Dilerseniz sol alt köşede bulunan “Hemen Randevu Al” seçeneğini tıklayıp, önemli detayları bir kahve eşliğinde görüşebiliriz.

Sonsuza dek hep mutlu olmanız dileğiyle.