BOHEM MODA AKIMI

BOHEM MODA AKIMI

Son yıllarda çokça tercih edilen bir akımdan bahsedelim bugün Bohem Moda Akımı.

Son 2 yıl içerisinde evlere tıkılıp kaldık ve içimizden camlara çıkıp özgürlük diye bağırmak geliyor değil mi? O zaman hazırlıklar başlasın. Bu yaz ruhumuzu biraz da olsa bohem ile özgürleştirelim.

Peki nedir bu Bohem Moda Akımı hadi gelin biraz inceleyelim.

Düşük omuzlu ve salaş görünümlü kıyafetler sanki hiç özenilmemiş gibi. Püsküller, etnik desenler, kat kat asimetrik kesim etekler, kalıp gibi duran saçlar yerine gevşek topuzlar, kendinden dalgalı görünen açık saç ve aksesuarları ile büyüleyici görünmenin en güzel yolu natüralizm etkisiyle saçların arasına zarifçe tutturulmuş çiçekler veya bohem etkiyi artıracak fedora şapkaları da gelin adaylarının boho stilinde tamamlayıcı olarak yer alır.

Peki bir boho gelini olarak nasıl bir makyaj tercih etmeliyim sorusunu duyar gibiyiz.

Doğal dokunuşlar ile şıklığı zarafeti yakalamak boho gelini için en uygun seçim olacaktır. Öncelikle ten rengine uygun tonlar seçilmeli. Dilerseniz gözlerde sadece ince bir eyeliner ve maskara tercih edilerek doğal görünüm elde edilebilir.

Bu kıyafetler ile hangi mekanları tercih etmelisiniz?

Doğa ile iç içe olabileceğimiz hoş bir sahil, patara kum tepesi veya palmiye ormanları olabilir. Harika bir gün doğumu ile başladığımız ve yılkıatları ile birlikte Kapadokya’da günü batırabiliriz. Kaleiçi sokaklarında salına salına poz verebilir ve günün tadını çıkartabiliriz.

Unutmayın ruhumuzu rahatlatma yılı 2021 çünkü buna çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Save the date çekimleri için sıcak renkler olmazsa olmaz, rahat kesimler ve salaş parçalar ile kombinimizi hazırlayalım.